Shipping

Verstuurt u naar het buitenland?

Ja, wij verzenden wereldwijd. Er zijn verzendkosten van toepassing en deze worden bij het afrekenen toegevoegd. We hebben het hele jaar door kortingen en promoties, dus houd ons in de gaten voor exclusieve aanbiedingen.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Het hangt ervan af waar je bent. Het duurt 5-7 werkdagen voordat bestellingen die hier worden verwerkt, arriveren. Overzeese leveringen kunnen 7 tot 16 dagen duren. Leveringsgegevens vindt u in uw bevestigingsmail.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

U ontvangt een FedEx-trackingnummer wanneer uw bestelling wordt verzonden. Als u geen trackingnummer heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via het Helpcentrum.

Kan ik mijn verzendadres wijzigen?

Ja, alleen als uw bestelling nog niet is verzonden. Als u uw verzendadres wilt wijzigen, kunt u contact met ons opnemen via het Helpcentrum .

BTW en invoerrechten

De totale kosten voor bestellingen zijn exclusief eventuele invoerbelastingen of douanerechten. Deze variëren per land en u dient te controleren of er voor uw bestelling dergelijke kosten in rekening worden gebracht voordat u uw aankoop voltooit.
Hills is niet aansprakelijk voor eventuele import- of douanekosten die de klant maakt voor het importeren van goederen naar hun eindbestemming. Als er douanerechten of kosten verschuldigd zijn, ontvangt u een e-mail van onze externe leverancier met instructies over hoe u deze kosten kunt betalen. Houd er rekening mee dat uw bestelling mogelijk pas wordt geleverd nadat deze kosten zijn voldaan.
Als er ten onrechte kosten in rekening zijn gebracht, neem dan contact op met ons klantenserviceteam voor hulp via ons Helpcentrum.