tesla model 3 wood interior

Over ons

We zijn op zoek naar de ultieme Tesla-ervaring.

Ervaar Tesla-luxe.
Rijdende elegantie.
Het potentieel van Tesla ontketenen.
Ervaar Tesla-luxe.
Rijdende elegantie.
Het potentieel van Tesla ontketenen.
Ervaar Tesla-luxe.
Rijdende elegantie.
Het potentieel van Tesla ontketenen.
Sinds 2019

Wij geven Tesla-eigenaren de mogelijkheid om op te vallen in een wereld van gelijkheid.

Gemotiveerd door een niet aflatende toewijding aan functioneel ontwerp en een diepgaande bewondering voor Tesla's minimalistische esthetiek, ontwikkelen de ingenieurs van Hills nauwgezet accessoires die naadloos integreren in specifieke Tesla Model 3 en Tesla Model Y Elk accessoire is zorgvuldig met de hand vervaardigd, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke materialen, allemaal in ons streven om een ​​werkelijk onderscheidende Tesla-ervaring te creëren.

tesla wood interior production process

Bij Hills blazen we onze passie voor Tesla nieuw leven in door hoogwaardige accessoires en upgrades te creëren die speciaal zijn afgestemd op Tesla Model 3 en Model Y Onze focus op deze specifieke modellen zorgt voor een perfecte pasvorm en naadloze integratie, waardoor uw Tesla-ervaring wordt verbeterd.

Wij geloven in de kracht van kwaliteit. Onze producten, van onze collectie echt hout tot onze hoogwaardige vloermatten/voeringen, zijn gemaakt van de beste materialen en bieden een tijdloze esthetische en duurzame bescherming voor uw Tesla-interieur.

man driving a tesla with wood trim

Val op in een wereld van gelijkheid. Hills biedt u de mogelijkheid om uw Tesla te personaliseren met stijlvolle aftermarket-accessoires, zodat u uw unieke stijl kunt laten zien terwijl u geniet van de luxe en elegantie van onze producten.

Onze aanpak

We delen dezelfde drive, waar we ook naartoe gaan, maar waar de reis ons ook naartoe brengt, de ware zoektocht ligt altijd binnenin ons.

Diep van binnen zijn we allemaal mensen, en onze unieke kwaliteit ligt in ons vermogen om onze creativiteit te uiten. Hills streeft ernaar individuen in staat te stellen hun eigen verhalen te vertellen en hun persoonlijke stijl te omarmen. Met onze hoogwaardige Model 3 en Model Y accessoires verbeteren we de Tesla-ervaring en wakkeren we een passie voor innovatie en uitmuntendheid aan.

Ons verhaal

shared passion

“Ik had het geluk dat ik op zeer jonge leeftijd mijn passie vond:het bedenken, ontwerpen en creëren van merken die kunst met functie verenigen. Het gaat niet om mode. Het gaat om persoonlijke expressie.”

– Mehdi Izemmour, oprichter

Milieu-engagement

Het is een lange rit, maar onze planeet is het waard.

Wij geloven dat we, door de mensheid, onze aarde en onze economie van brandstof te voorzien, verandering kunnen creëren door middel van persoonlijke expressie. Een passie voor functioneel ontwerp en waardering voor de minimalistische Tesla-esthetiek.

Aantal beschermde bomen

Totaal beschermd bosgebied

Emissies van de scheepvaart gecompenseerd

Winkel per categorie

Ontdek een breed scala aan zorgvuldig samengestelde Tesla Model 3 en Model Y -accessoires die zijn ontworpen om uw eigendom te vergroten. Blader door intuïtieve categorieën voor moeiteloze navigatie en vind de perfecte match om uw Tesla-ervaring naar een hoger niveau te tillen.