Verdeel Hills -producten

Ga op een spannende reis met Hills door deel te nemen aan ons Reseller- en Installerprogramma. Bied Tesla-bezitters over de hele wereld een meeslepende ervaring met onze hoogwaardige Hills accessoires.

Kwalitatief hoogwaardige producten

Hills is gespecialiseerd in het maken van premium covers voor Tesla-eigenaren. Door reseller te worden, biedt u uw klanten toegang tot enkele van de meest populaire producten op de markt.

Aantrekkelijke winstmarges

Met ons concurrerende prijsmodel kunnen wederverkopers anticiperen op een lucratieve winstmarge op elke bestelling, wat winstgevende zakelijke kansen biedt.

Snelle levering

In samenwerking met FedEx zorgen wij ervoor dat uw klanten hun bestellingen tijdig ontvangen. Onze efficiënte logistiek is ontworpen om de klanttevredenheid te vergroten en uw reputatie te versterken.

Voorraad tegen wederverkoopprijs

Het traditionele Stock at Resell Price-model stelt de wederverkoper in staat onze producten te kopen en op voorraad te houden, met kortingen die worden bepaald door de bestelde hoeveelheid.

Alle bestelde producten worden 1-2 weken na betalingsbevestiging verzonden. De verzending gebeurt via FedEx en de levertijd bedraagt ​​ongeveer 1-2 weken. Resellers hebben ook de mogelijkheid om zelf vervoer te regelen.

#wood_black-ash

Dropshipping

Dankzij het Dropshipping-model kan de reseller het product alleen bij Hills kopen als een klant een bestelling plaatst.

Indien beschikbaar in onze voorraad, wordt de bestelling verzonden met FedEx Priority Shipping en bereikt de klant binnen 1-2 werkdagen. In geval van onbeschikbaarheid wordt een nabestelling verwerkt (alle mogelijke vertragingen worden op onze website gecommuniceerd). Resellers kunnen op elke bestelling rekenen op een vaste winstmarge.

#wood_black-ash

Resellermarges

Ontdek de potentiële winstgevendheid van uw partnerschap met Hills door inzicht te krijgen in onze resellermarges.

$ 5.000 - $ 25.000
$ 25.000 - $ 100.000
> $ 100.000

Onze marges worden berekend op de totale orderwaarde, zodat u profiteert van de volledige waarde van elke transactie. Dit model geeft prioriteit aan uw winstgevendheid, waardoor elke verkoop een belangrijke stap is in de richting van uw zakelijk succes. Verdiep u in de bovenstaande details en kijk hoe uw bedrijf kan floreren met Hills.