Helpcentrum

Kunt u het antwoord dat u zoekt niet vinden? U kunt een e-mail sturen naar help@hillsmade.com of gebruik maken van de Live Chat .

Orders & Payment

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Als uw bestelling is verzonden, kunt u uw bestelling niet wijzigen. Als uw bestelling nog niet is verzonden, kunt u uw bestelling wijzigen door contact met ons op te nemen via het Helpcentrum.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

U kunt uw bestelling annuleren als deze nog niet is verzonden. Als de bestelling is verzonden, kunnen we er op dat moment geen wijzigingen in aanbrengen. U kunt het pakket bij bezorging eenvoudig weigeren. Zodra wij het geretourneerde product hebben ontvangen, betalen wij u automatisch terug.

Welke betaalmethoden accepteert u?

U kunt op onze website aankopen doen met een bankpas of creditcard. Daarnaast bieden wij ondersteuning voor:Paypal, Amazon Pay, Apple Pay, Google Pay en Shopify Winkel Pay. U kunt deze betaalmethoden kiezen bij het afrekenen.

Shipping

Verstuurt u naar het buitenland?

Ja, wij verzenden wereldwijd. Er zijn verzendkosten van toepassing en deze worden bij het afrekenen toegevoegd. We hebben het hele jaar door kortingen en promoties, dus houd ons in de gaten voor exclusieve aanbiedingen.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Het hangt ervan af waar je bent. Het duurt 5-7 werkdagen voordat bestellingen die hier worden verwerkt, arriveren. Overzeese leveringen kunnen 7 tot 16 dagen duren. Leveringsgegevens vindt u in uw bevestigingsmail.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

U ontvangt een FedEx-trackingnummer wanneer uw bestelling wordt verzonden. Als u geen trackingnummer heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via het Helpcentrum.

Kan ik mijn verzendadres wijzigen?

Ja, alleen als uw bestelling nog niet is verzonden. Als u uw verzendadres wilt wijzigen, kunt u contact met ons opnemen via het Helpcentrum .

BTW en invoerrechten

De totale kosten voor bestellingen zijn exclusief eventuele invoerbelastingen of douanerechten. Deze variëren per land en u dient te controleren of er voor uw bestelling dergelijke kosten in rekening worden gebracht voordat u uw aankoop voltooit.
Hills is niet aansprakelijk voor eventuele import- of douanekosten die de klant maakt voor het importeren van goederen naar hun eindbestemming. Als er douanerechten of kosten verschuldigd zijn, ontvangt u een e-mail van onze externe leverancier met instructies over hoe u deze kosten kunt betalen. Houd er rekening mee dat uw bestelling mogelijk pas wordt geleverd nadat deze kosten zijn voldaan.
Als er ten onrechte kosten in rekening zijn gebracht, neem dan contact op met ons klantenserviceteam voor hulp via ons Helpcentrum.

Returns & Refunds

Accepteert u retourzendingen?

Ja. Als u een product wilt retourneren, raadpleegt u ons retourbeleid en neemt u contact op met ondersteuning via het Helpcentrum.

Wanneer kan ik mijn terugbetalingen verwachten?

Het kan 3-5 werkdagen duren voordat de terugbetaling is verwerkt. De terugbetaling van het geld wordt teruggeboekt naar de oorspronkelijke betaalmethode die voor de aankoop is gebruikt.

Algemeen

Heeft u een algemene vraag over onze Tesla-accessoires? Onze sectie Algemene veelgestelde vragen biedt uitgebreide antwoorden op veelgestelde vragen over verschillende aspecten, zoals bestellen, verzending, retourneren en garantie. Krijg de informatie die u nodig heeft om weloverwogen beslissingen te nemen en een naadloze ervaring met onze producten te hebben..

Passen uw Tesla-producten op elke Tesla Model 3 en Model Y?

Ja, onze producten zijn ontworpen voor elke Tesla Model 3 en Model Y

Heeft u hoezen voor de modellen S en X?

Op dit moment bieden wij alleen hoezen aan voor de Tesla Model 3 & Y.

Bieden jullie uitbreidingen aan van het Dashboard voor de deuren?

Ja, dat bieden wij ook aan Deurpanelen in de bijpassende houtdecors.

Passen de Deurpanelen op elke Model 3 en Y?

De Deurpanelen zitten niet op elke Tesla Model 3 of Y - alleen op de nieuwste modellen. Als u geen verlenging van het dashboard op uw deuren ziet, heeft u alleen de Middenconsole en Dashboard nodig.

Welke deuren worden gedekt door uw Deurpanelen?

De Deurpanelen bevat de twee voordeuren en wordt naast onze deuren geplaatst Dashboard.

Welke betaalmethoden accepteert u?

U kunt op onze website aankopen doen met een bankpas of creditcard. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij:
Paypal, Amazon Pay, Apple Pay, Google Pay en Shopify Winkel Pay. U kunt deze betaalmethoden kiezen bij het afrekenen.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

U kunt uw bestelling annuleren als deze nog niet is verzonden. Als de bestelling is verzonden, kunnen we er op dat moment geen wijzigingen in aanbrengen. U kunt het pakket bij bezorging eenvoudig weigeren. Zodra wij het geretourneerde product hebben ontvangen, betalen wij u automatisch terug.

Houtcollectie

Ontdek de veelgestelde vragen over de Wood Collection voor antwoorden op veelgestelde vragen over ons voortreffelijke assortiment Tesla-accessoires, vervaardigd met hoogwaardige houtmaterialen. Vind informatie over installatie, onderhoud en compatibiliteit, zodat u optimaal gebruik kunt maken van deze elegante verbeteringen voor uw Tesla.

Welk hout past het beste bij mijn Tesla-interieur? (Zwart wit)

Het komt allemaal neer op uw voorkeur, maar dit zijn onze aanbevelingen.

Wit
Voor een contrasterende look > Ebony of Black Ash
Voor een OEM resultaat > Walnut
Voor een volledig witte look > Maple

Zwart
Voor een contrasterende look > Maple
Voor een volledig zwart resultaat > Black Ash
Voor een zeer luxe resultaat > Ebony

Waar zijn de houten afdekkingen van Hills van gemaakt?

Onze hoezen zijn gemaakt van echt hout, waarvan de achterkant is bedekt met een dunne, niet-giftige dubbelzijdige lijm van 3M. Wij gebruiken geen aluminium achterplaat.

Werkt de Key Card met uw houten afdekkingen?

Ja, de Key Card werkt naadloos via onze houten Middenconsole .

Welk hout past bij het OEM Tesla dashboard?

De Walnut is ontworpen om naadloos te passen bij het OEM- Dashboard in het zwarte interieur van Tesla Model 3 & Y.

Koolstofvezelcollectie

Duik in de veelgestelde vragen over de Carbon Collection en ontdek inzichten en oplossingen met betrekking tot ons uitzonderlijke assortiment Tesla-accessoires met koolstofvezelaccenten. Van installatietips tot onderhoudsadvies: u vindt alles wat u nodig heeft om de esthetiek en prestaties van uw Tesla te verbeteren met deze lichtgewicht, stijlvolle toevoegingen.

Zijn jullie hoezen gemaakt van echte koolstofvezel?

Ja, onze koolstofvezelhoezen zijn gemaakt van 100% echte droge koolstofvezel.

Wat betekent droge koolstofvezel?

De naam van droge koolstofvezel komt van het productieproces. Tijdens de productie wordt de hars van droge koolstofvezel vooraf geïmpregneerd, dat wil zeggen letterlijk in de vezel ingebouwd. Omdat er geen hars rechtstreeks wordt aangebracht, is de vezel droog, terwijl natte koolstofvezel met de hand wordt bedekt met hars voordat het product daadwerkelijk klaar is. Droge koolstofvezel kost meer vanwege het proces, wat resulteert in een aanzienlijk lichter en sterker resultaat dan natte koolstofvezel.r.

Werkt de Tesla Key Card met uw koolstofvezelhoezen?

Ja, onze koolstofvezelhoezen hebben een specifiek slot voor de Tesla Key Card.

Opvouwbare rij
Opvouwbare rij