Verzending naar Groot-Brittannië

Wat zijn de kosten voor verzending naar Groot-Brittannië?

Voor bestellingen boven €400 is verzending naar Groot-Brittannië gratis. De verzendkosten voor bestellingen onder de € 400 bedragen € 7. Bij het afrekenen worden de verzendkosten in rekening gebracht. We hebben het hele jaar door kortingen en promoties voor Britse klanten, dus houd ons in de gaten voor exclusieve aanbiedingen.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Het duurt 5-7 werkdagen voordat bestellingen die hier worden verwerkt, in Groot-Brittannië aankomen. Leveringsgegevens vindt u in uw bevestigingsmail.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

U ontvangt een FedEx-trackingnummer wanneer uw bestelling naar Groot-Brittannië wordt verzonden. Als u geen trackingnummer heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via het Helpcentrum.

Kan ik mijn verzendadres wijzigen?

Ja, alleen als uw bestelling nog niet is verzonden. Als u uw verzendadres wilt wijzigen, kunt u contact met ons opnemen via het Helpcentrum.

BTW en invoerrechten

De totale kosten voor bestellingen zijn exclusief eventuele invoerbelastingen of douanerechten.
Hills is niet aansprakelijk voor eventuele import- of douanekosten die de klant maakt voor het importeren van goederen naar hun eindbestemming. Als er douanerechten of kosten verschuldigd zijn, ontvangt u een e-mail van onze externe leverancier met instructies over hoe u deze kosten kunt betalen. Houd er rekening mee dat uw bestelling mogelijk pas wordt geleverd nadat deze kosten zijn voldaan.
Als er ten onrechte kosten in rekening zijn gebracht, neem dan contact op met ons klantenserviceteam voor hulp via ons Helpcentrum.